Libidó csökkenése 38 évesen - vissza lehet még hozni?
Figyelt kérdés
Az elmúlt időszakban eléggé elszaladt velem a ló az ivás és cigizés szempontjaból. Esténként 3-4 sör, meg egy negyed doboz cigi elment. Eszrevettem, hogy kisebb a libidóm mint átlagban szokott. 1 hete elkezdtem futni, es most mindent minimumra veszem.
Az italról nem tudok egyből leszokni, így egy sört kénytelen vagyok inni este, hogy ne hülyüljek meg. A cigi az teljesen nulla. Volt már valaki, aki ilyen helyzetben volt, és mennyi idő múlva jött vissza a libidója?
Egyébként 90 kg vagyok, erőnléti edzéseket szoktam végezni, de futást most kezdtem. 181 cm.
Keress fel egy szakorvost.nagyon sokat tud segíteni.
dec. 27. 12:18
2/7 anonim válasza:
Nem minden a szex.
dec. 27. 12:41
3/7 anonim válasza:
Szerintem ha abba hagyod a cigit meg az alkoholt akkor javul a helyzet.
A futás az jó ötlet. Merre szoktál futni?
dec. 27. 20:04
4/7 anonim válasza:
Jóáras kreatinnal, esetleg ashwagandhával próbálkoznék, mókás dolgok történhetnek, ha úgy vagy rá fogékony.
dec. 28. 17:16
5/7 anonim válasza:
Magas dózisban l-karnitin + tribulus terrestis (király dinnye) +omega 3
Ez a kombo hozott vissza engem is.
Alkoholista voltam zéró szexuális életet éltem, ezalatt azt értem egyedül se.
Most kB 1 év után vissza állt minden. 1986 - ban születtem 09. 11.
dec. 29. 02:17
6/7 anonim válasza:
Napi szinten étkezés közben be venni és csodákra képes. A piát le rakod még jobb lesz, de nyilván ez a minimum nem probléma már. Súlyzós edzést is javaslok vagy street work out pályán saját testsúlyal edzést.
dec. 29. 02:26
7/7 anonim válasza:
Kezdj el normálisan táplálkozni, ennyi idősen már bőven eheted a tesztoszteron növelő tápkiegeket. Cink (ha kajából nem tudod bevinni, de amúgy is ajánlott h legyen otthon férfiembernek cink, nem drága), ashwaganda, tribulus, maca, DAA, görögszéna, ezeket kilehet próbálni, kitapasztalni melyik jön be. Ne önkielégíts egy ideig. A sört ha tudod helyettesítsd valami szénsavas, cukormentes üdítőre (az alkoholtól az is jobb) pl. zéró kóla, ízesített ásványvizek, stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!