Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fityma szűkületem van?

Fityma szűkületem van?

Figyelt kérdés

Azt hiszem fityma szukuletem van de nem vagyok egesz biztos benne ezert inkabb titeket kerdezlek hatha valamelyikotoknek az volt vagy valaki latott mar olyat vagy volt olyan ismerose.

Hogy a farkam tetejere nem tudom felhuzni a bort teljesen amikor merev se akkor amikor lankadt.

Errol keszitettem videot meg kepet is hogy ha valaki esetleg megnezne akkor megtudja e mondani

Orvoshoz nem akarok elmenni addig mig valaki nem mond rola semmit mert mar regen voltam urologusnal es 3 nap volt mire megvizsgaltak es 3 napon at ott ultem feleslegesen 16:00-ig mert addigra mar olyankor hiaba voltunk sokan nem vizsgaltak mert elment az orvos hiaba volt idopontom es a 3dik napon vizsgalt es kiderult semmi nagy bajom teljesen mas dolog de ez mindegy

tegnap 15:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%
Nekem volt ilyen, de kiskoromban normális voltam, 11 éves koromra szűkült be. 12 évesen került sor a körülmetélésemre. Nagyon fura érzés volt utána, majd egy hónap volt megszokni.
tegnap 23:11
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán érthető. Most akkor megvizsgált végül az urológus?

Ha igen, mit írt a leletedre?

tegnap 23:13
 13/16 A kérdező kommentje:
A herem nezte meg ra se nezett a prniszemre
tegnap 23:35
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

A kép vagy videó láttán lehetne jobban megmondani, hogy van e szűkület.

Így leirva nem olyan.

De a makk ha nincs szabadon akkor az van.

ma 04:54
 15/16 gabcsi ***** válasza:
100%
Ha mereven és lankadtan sem tudod lehúzni a bőrt, akkor az szűkület. 3 nap minden nap vissza mentél? Azóta már lehet időpontot kérni, egész sok helyen időben sorra kerülhetsz. Videót lehet meg kellene nézni hozzá, hogy látszódjon, ezt lehet doki is megnézheti, ha nem akarsz elmenni.
ma 10:09
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Orvosnak kellene megmutatni és nem az itteni emberkéknek. Egy dolog, hogy kiírsz egy kérdést erről, de azért képeket vagy még videót is sose ossz meg vadidegenekkel a saját érdekedben, ha elfogadod ezt a tanácsot.
ma 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!