Valakinek fájt úgy a hasa hogy nem tudott kikelni az ágyból mert annyira fájt és nem tudott átfordolulni az oldalára sem csak akkor nem fájt ha egyesen fekszek ?
Figyelt kérdés
dec. 23. 17:27
1/10 anonim válasza:
Nekem még ilyen nem volt, de ebben az esetben tuti valahogy vagy elmennék a sürgősségire vagy mentőt hívnék.
2/10 anonim válasza:
A hasam még nem, de a vesém már fájt( vagy vese tájékon) Majd megőrültem annyira fájt. Bár tudom az másmilyen fájdalom, inkább görcsös. A háziorvoshoz el tudtam menni, de hívott egy betegszállítót és bevittek az ügyeletre. Neked is a mentőt, vagy ha egyenesen fekszel és kibírod, akkor betegszállítót ajánlanék. De hívd fel a mentőket, és mond el a tüneteidet, és eldöntik hogy sürgős-e vagy sem.
3/10 anonim válasza:
Hát ez nagyon mentő-érett kérdés, de minimum valakid vigyen be, baromira nem normális.
4/10 anonim válasza:
Minél előbb sürgősségi ellátás kell.
Hívj mentőt.
5/10 A kérdező kommentje:
Voltam járó-betegnek számítottam 5 órát voltam sürgösségin hogy megállapítsák hogy makk egézséges vagyok és elengedtek. Először nem is akartak ellátni mert nem számítottam sürgösnek. Rémes mik történtek ott valaki behányt stb. Soha többet oda az biztos.
dec. 23. 20:25
6/10 A kérdező kommentje:
4/5 mentő nem fog kijönni járó beteghez. Nem annyira fontos.
dec. 23. 20:28
7/10 anonim válasza:
Ha makkegészséges vagy, akkor miért fájt annyira a hasad? Na és azóta elmúlt?
8/10 A kérdező kommentje:
sürgösségi dolga eldönteni nem az enyém.
dec. 23. 21:16
9/10 anonim válasza:
Ha hagyod magad, el is hajtanak.
A mentőnek kötelessége kimenni, ha bevisznek, nem fognak elhajtani.
Képalkotó vizsgálatot végeztek?
10/10 anonim válasza:
A sürgősségin mindenkit ellátnak, mivel kötelességük. Nyilván a sürgős esetek előrébb vannak.
Egyébként a mentő dolga eldönteni hogy kimegy vagy sem és nem a tiéd.
Továbbá ezek szerint már volt hasonló panaszod, akkor pedig egyébként a te dolgod lett volna elmenni a háziorvoshoz, elmondani a panaszod és ő ad beutalót a megfelelő helyekre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!