Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » HIV- vírus? Karolina rendelős...

HIV- vírus? Karolina rendelős gyorsteszt megbízható?

Figyelt kérdés

Tegyük fel.. 30-40 napja nem voltam senkivel és csináltatok hiv gyorstesztet és negatív az eredmény, akkor azt jelenti, hogy soha nem voltam hiv előtte máskor sem, igaz?

Ha esetleg hiv-es vagyok, de nem tudok rola.. es valaki volt mostanában tesztelni (meg volt a 4 hét azóta) és negatív lett, akkor valószínű én sem vagyok az igaz?

Mert akkor neki pozitiv lett volna, igaz?

dec. 19. 15:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha negatív lett az eredménye annak, akivel voltál, akkor ő nem fertőzött, illetve valószínűleg te sem.

Azonban a gyorstesztek nem nyújtanak 100%-os pontosságot, így érdemes elmenni és normálisan teszteltetni magad.

Továbbá ha ennyire parázol, akkor miért gumi nélkül szexelsz?

dec. 19. 15:38
 2/2 Ypszilon1980 ***** válasza:

Ezt fogalmazzuk át úgy, hogy a teszt egy laborban vérből, nem gyorsteszttel történt és abban az esetben ha az ablakperiódus letelt, és az negatív, akkor nem voltál előtte sem HIV fertőzött sosem. Azért én kivárnék 2 hónapot, a 4 hét az csak éppenhogy. Viszont kellene Hepa B teszt is.

Ha nem tudod HIV fertőzött vagy-e, és egy partnered együttlét után, az ablakperiódust követően csináltat rendes labor tesztet, ami negatív, attól még te lehetsz az.

Ilyen esetekben mindkét felet kell tesztelni.

dec. 19. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!