Gynecomastia? Duzzadt férfi mellbimbó fiatal felnőtt korban?
Figyelt kérdés
Amióta az eszemet tudom, duzzadt a mellbimbóm. Bár kamaszként túlsúlyos voltam, már 22 éves vagyok, van egy kis pocakom, de alapvetően nem vagyok elhízva, edzőterembe járok, izmos alkatom van. Ettől független a mellbimbóm ugyan olyan, mint kiskoromban, hideg vagy erősebb fizikai behatásokra (pl. benyomás) összemegy, de ez csak átmeneti állapot. Kiskoromban az orvos azt mondta, el fog múlni, azonban ennek már több, mint 6 éve. Mit javasoltok? Én erősen gondolkodom plasztikai sebészeten.ma 13:50
1/5 anonim válasza:
Majd, ha elmúltál 30, akkor gondolkodj tovább.
2/5 anonim válasza:
Inkább az okát kellene megtalálni, és azt kezelni.
Olvasd el: [link]
3/5 anonim válasza:
És a kissé duzzadt mellbimbó miért probléma? Szeretnéd végérvényesen megcsonkíttatni a melleidet? Talán azt gondolod, hogy az valakinek úgy a szexibb?
4/5 A kérdező kommentje:
3., valóban nem probléma, itt viszont nem enyhe duzzanatról van szó :) Nem igazán érdekel mások véleménye alapvetően, de jelenestben egy olyan elváltozásról van szó, ami nem kicsit tudja kellemetlen helyzetbe hozni az embert. Konkrétan ennek okán nem járok strandra, soha.
ma 15:12
5/5 anonim válasza:
És a csonkítás után már szívesen fogod mutogatni az elhalt mellbimbóidat?
Az nem lesz kellemetlen, hogy egészséges mellek helyett gusztustalan gödrökben ülő összerohadt mellbimbókat fogsz mutogatni a strandon - ezzel másoknak kellemetlen gyomorgörcsöket okozva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!