Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A biztonsági borotvával hogy...

A biztonsági borotvával hogy tudtok borotválkozni? Nekem tépi a szőröm és nagyon kellemetlen vele ez miatt bototválkozni

Figyelt kérdés

dec. 13. 23:30
 1/6 A kérdező kommentje:
Illetve ez miatt nyilván több ideig tartana plussz elég kellemetlen is, ezért jobb az eldobhatóssal szerintem.
dec. 13. 23:31
 2/6 A kérdező kommentje:
És tiszta új pengét tettem bele szóval a tompa penge kizárva.
dec. 13. 23:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Milyen borotvahabot használsz?

Be kell dörzsölni az arcbőrödbe.

dec. 14. 00:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Én már a nevét sem értem”biztonsági” egyik borotvál sem olyan könnyű megvágni magam, mint azzal. Meg lehet szokni, de az újabb fajta borotvák kategóriákkal jobbak.
dec. 14. 05:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg nem jó szögben tartod és húzod a bőrödön, illetve kb minden 2-3 húzás után le kell szedni róla a szőrt és habot.

Na meg az sem mindegy, hogy milyen hosszú szőrrel csinálod. Ha hosszú, akkor előtte trimmeld le.

dec. 14. 05:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindent jól csinálok,nem ma kezdtem hidd el. Egyszerűen fejlődik minden,ez is. 40 éve még jó volt,ma már kategóriákkal jobb borotvák vannak. Van aki használja hagyománytiszteletből,de jónak semmiképp nem nevezném.Elavult már.
dec. 15. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!