Nemesebb férfi testrész borotválás?
Figyelt kérdés
Kedves férfi társaim.
Jobb topic opciót nem találtam szóval kényes téma.
Kezd elegem lenni a férfias részem körüli borotválásból mivel a természet amit az arcomra nem tervezett az plusszba le került oda ahova nem akarjuk és valami vicc hogy milyen sűrű.
A hajvágó gép + borotván kívül van bármi más opció? Hát komolyan már megőrít. Értem hogy mindenki szív vele de úgy érzem hogy én a megszokottnál többet.
Láttam habot amit rá lehet fújni és valami csoda folytán elrűnik a szőr. Bár azt meg félek a nemesebb részemre ráfújni.
Köszönöm.
nov. 10. 16:56
1/9 anonim válasza:
Rá van írva, hogy ezek a szőrtelenítő krémek/habok intim területre használhatóak-e. Általában nem ajánlott, szóval a helyedben maradnék a borotvánál. Vagy egy jobb minőségű testszőrnyíró ugyanúgy megfelel a célnak (ezek között is van jobb, meg amivel tényleg szenvedős). A gyanta lenne még opció, meg a lézeres/villanófényes szőrtelenítés. De a legegyszerűbb tényleg egy jobb testszőrnyíró vagy hagyományos borotva.
2/9 anonim válasza:
Csak hogy tudd, nem vagy egyedül: nekem is az arcomon jelentéktelen mennyiségű szőr nő (szakállat pl. ha akarnám, se tudnék növeszteni), odalent meg valóságos Jurassic Park van... 🤦♂️ Nullás géppel szoktam kicsit (amennyire lehet) megritkítani, de azt csodálom, hogy a gép nem füstöl el közben. Borotvával nem is próbálkozom, mert a kezemben maradna a nyele.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm uraim a hozzászólásokat.
nov. 10. 20:59
4/9 anonim válasza:
Hasonlóan bozontos vagyok ott de engem nem zavar.
6/9 anonim válasza:
Nekem nagyon sok és erős szőr van ott (is) én elektromos testborotvát használok.Sosem hagyom megnőni,így nincs vele sok macera.
7/9 anonim válasza:
Opilcát használok bikinivonalra. Ki kell tapasztalni mennyi időt szabad rajta hagyni. Nekem 6 perc. Utána fürdés kádban, utána neogranormon. Nem gyullad be a bőröm, nem nő be utána a szőr, és a novő szőr sem szúr
8/9 anonim válasza:
Egyszerű. Nem kell borotválni, se krémmel, se semmivel. Azért lett erősebb a szőrzet, mert leszeded mindig. A szőr nem véletlenül van ott.
9/9 gungasam válasza:
Az lehet a probléma oka, hogy aki benyeli a dákót annak az orrát csiklandozhatja a túlságosan elburjánzott bunda. Valamikor régen egyszer én is kipróbáltam, talán csak kíváncsiságból, hogy milyen ott csupaszon. Nem tetszett. Sok gondot okoz a mindennapokban, elég volt a képemen nyúzni. Nos akkor régen, meleg vízben a kádban borotvával vágtam és a víz leeresztésekor szűrőt tettem a lefolyóba. A meleg víz, szappan roppant sokat segít! Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!