Nehézkesen érek el merevedést, akkor se teljeset csak 60-80%-osat. Mit kéne tegyek?
Figyelt kérdés
17 éves srác vagyok, eddig semmi bajom nem volt, de az elmúlt hetekben egyre nehezebben áll fel, és akkor se teljesen. Az érzés hogy könnyítsek magamon minden nap megvan. Régebben napi 3-4-szer maszturbáltam, és akkor mindig minden rendben volt.nov. 10. 12:50
1/9 anonim válasza:
Van ilyen...véleményem szerint pánikra semmi ok..a saját maszti helyett valaki mással veretném ki..ha az ő kezétől kemény, és jól működik, akkor nincs miről beszélni.
a saját önkielégítés nem mindig működik, de egy idegen segítség megoldhatja a problémát.
jobb ötletem nincs. nekem a csajom verte ki.
2/9 A kérdező kommentje:
Mostanában lett barátnőm, amikor vele vagyok sajnos vele sem teljes a merevedésem, de aktushoz elég merev.
nov. 10. 14:02
3/9 anonim válasza:
Mikor volt az a "régebben", amikor napi 3-4 maszti megvolt, és mostanában milyen gyakran vered ki?
4/9 A kérdező kommentje:
Igazából 12-13 éves koromtól, minden nap. Mostanában napi egyszer, próbálom visszavenni, de nemtudom. Az érzés megvan, de nem teljes a merevedés.
nov. 10. 15:22
6/9 A kérdező kommentje:
Azt lehet kihagynám :)
nov. 10. 17:21
7/9 Eöske janeszka21 válasza:
Jobb mint a gyógyszer és nincs melék hatása
8/9 anonim válasza:
Sokat maszturbálsz, hagyd a tested pár napig pihenni, regenerálódni. Ha már a falat kaparod, annyira kívánod, akkor állni fog, mint a cövek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!