Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Évek óta (16 vagyok es kb 10 eves korom óta) alig tudom felhúzni a bőrt a péniszemen ezért rendesen mosni sem tudom (nagyon fáj), az elmult idokben amiota barátnőm van viszont màr érdekelt hogy ez micsoda, es még mindig nehezen és fájdalmasan tudom hátrahúzni a bőrt, de azt is csak lankadtan(amint hozzáérek iszonytató fájdalmat érzek). Orvoshoz nem szeretnék vele menni úgyhogy ha valaki tud rá módot hogy ezt elmulasszam azt megköszönnémnov. 7. 21:13
1/7 anonim válasza:
Vagyis meddig tudod lankadt és merev állapotában lehúzni a fitymát a makkodról?
2/7 Eöske janeszka21 válasza:
Urológus, ha nem mész akkor még élsz ezt a fájdalmat fogod érezni , és erre nincs semilyen trük , aki mást mond az kamuzik , a neve fityma szükület , javaslom néz utánna a Google
3/7 anonim válasza:
Orvos, mielőbb. Semmi más nem segít sajnos.
4/7 anonim válasza:
Kenjed es nyulj ala az ujjaddal. Ki fog tagulni. A bor nyulik.
5/7 anonim válasza:
A többi ezernyi kérdéshez hasonlóan, gondolom rájöhettél már, hogy fitymaszűkületed van. Ez magától nem fog meggyógyulni, nem tudod kikerülni az orvost, szóval keress fel egy urológust.
16 évesen pedig annyit azért illene tudni, hogyha valami fáj, főleg több éve, akkor az nem normális dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!