Bocsánat ha valakit untatok a kérdésel amikor a fitymát hátra húzom akkor előre fele legörbul vagy valamikor bara görbül és abból lehet baj hogy egész nap hátra húzva hordom ha ez a görbüles jelent valamit ?
Figyelt kérdés
nov. 6. 19:28
2/30 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy rövid a fitymafék, amit jobb megmutatni urológusnak.
3/30 A kérdező kommentje:
1 hogy érted hogy lefog esni
nov. 6. 19:49
4/30 retektorta válasza:
Nem untatsz, kifejezetten szeretek fitymás kérdéseket olvasni.
5/30 anonim válasza:
ha elhajlik, verellatasi gond, emiatt kevesebb ver jut bele, elszárad, és leesik
6/30 A kérdező kommentje:
De atoll , még hordhatom hátul a fitymám?
nov. 6. 21:50
7/30 anonim válasza:
Aki jelenti a troll választ, meg pirosozza, az remélem a kérdést is jelenti, mert ezeket a fitymás kérdéseket ugyanaz az ember teszi fel,van hogy napi többet is. valami furcsa perverzioja van, és imád err
erről beszélgetni . A normaélis válaszokra általában nem reagál, csaka hülyeségre, ha orvoshoz küldik, vagy hogy egyeztessen vele, azt nem, csak mindigf uj kérdéseket ir ki, változatosan a fityma, fitymafék, benőtt
pénisz, körülmetélés, ferde pénisz témákban.
8/30 anonim válasza:
Egy fotót küldhetnél, hogy milyen amikor hátrahúzásnál görbül.
9/30 A kérdező kommentje:
Csak az a gond hogy új vagyok ezen az oldalon így nem tudom hogy tudom át küldeni a képet ide
nov. 7. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!