Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Tökön talált egy kő fűnyírás...

Tökön talált egy kő fűnyírás közben. Menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés

Tegnap motoros kaszával vágtam le a gazt a kertben és a kerítés mellé érve valami kavics visszapattant és tökön talált. Nagyon fájt utána és kis véraláfutás is lett. Azóta nem is áll fel annyira, mint szokott. Fog javulni, vagy orvoshoz kell menjek vele?

17/f

okt. 29. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Ezt most miért mi döntsük el helyetted, hogy neked mennyire fáj, érzel -e valami rendellenesen vagy be van dagadva vagy sem stb?
okt. 29. 11:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Rendbe jön.
okt. 29. 12:22
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
De kár, hogy ki lett tiltva a kérdező, olyan szívesen írtam volna neki! :(
okt. 29. 18:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Én sem értem mi van ebben olyan ami sértő lenne bárkire is .

Én is sajnálom.

okt. 29. 21:56
 5/5 anonim ***** válasza:

De akkor törölve lett volna a kérdés is, ha problémás lenne. Szerintem csak a kérdező törölte a regisztrációját, ilyen előfordult már, nem egyszer.

Kérdés kapcsán nincs sok mondanivaló, vizsgáltassa meg, ha nagyon aggódik.

Riogatásnak sincs sok értelme, hogy volt eset, amikor focilabdával alaposan eltaláltak valakit, de nem lett potenciális probléma "csak" a gyerekvállalással később. (Nem netes forrás, magánéletben hallottam, egy ismerős családjában történt.)

De ez sem jelent semmit, esetfüggő.

okt. 30. 05:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!