Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normális az, hogyha sok ideig...

Normális az, hogyha sok ideig fel vagy izgulva, de nem élvezel el férfiként, akkor here tájeki fájdalmak vannak?

Figyelt kérdés

Egy egèsz napon át húzta az agyam egy csaj, iszonyat bejön. Szexig vagy 50x volt erekcióm majd lankadásom.

Megvolt a szex, de utána sem múlt el a here tàjéki fájdalom, kisugárzik talán a húgyhólyag alsó részére is.

Sosem éreztem még ilyet, de nem is voltam soha ennyi ideig felizgulva szexig.

Normális, vagy valami problémara utalhat? 29 vagyok, heti rendszerességgel szexelek, de most sokkal vonzóbb volt a partner

okt. 20. 13:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, normális. Túl lett dolgoztatva a rendszer
okt. 20. 13:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen,normalis.
okt. 20. 13:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Vőlegény-betegségnek hívták ezt régen. Kutyáknál talán kangörcs lenne a a legközelebbi fogalom. Én a helyedben maszturbálnék egy jót, hogy könnyítsek magamon, amíg a leányzó nem fog na kedvedre tenni.
okt. 21. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!