Miért viszket akkor is, ha csak levágtam?
Figyelt kérdés
Levágtam a szőrt onnan, és mégis annyira rohadtul viszket, mintha leborotváltam volna, miközben olvastam itt, hogy ha csak levágom, akkor nem fog viszketni.. Miért viszket mégis, ha csak levágtam és nem is teljesen, csak 1 cm-esre hagytam meg?? F/142010. nov. 3. 22:19
2/7 anonim válasza:
ha feszülős, műszálas alsód van, az okozhatja.
3/7 anonim válasza:
Mert a levágott szőr is szúrhat, ami irritálja a bőrt.
Ez 1-2 nap alatt el fog múlni.
4/7 anonim válasza:
Próbálj a kezeden finoman hozzáérni a piheszőrzethez, és rájössz! Rövid lett a szőr, ha hozzáér valami (akár a bőröd a hajlatban, akár az alsónemű), rögtön továbbítja az ingert a bőrben lévő receptoroknak.
5/7 anonim válasza:
Én nő vagyok, de tudom, hogy fazon igazítás után a férfiak is kenjék be bőrnyugtató krémmel.
6/7 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat :)
2010. nov. 4. 16:32
7/7 anonim válasza:
Hasonló korú vagyok :)
Ha kellene tanács akkor írj privát levelet :)
Üdv.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!