Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mekkora méretet tud még...

Mekkora méretet tud még elérni a farkam ?

Figyelt kérdés
Súlyos fitymaszűkületem volt, egyátalán nem jött hátra, szinte rendes erekcióm se volt mert nem tudtam ingert adni a péniszemnek. Szépen fokozatosan kezd mególdódni, amikor nem tudtam hátrahúzni akkor lehetet a félmerev fitymás péniszem 11-12 cm. Ahogy fokozatosan gyógyulgat, egyre könnyebben jön hátra és kezd megszűnni a szorító érzés egyre jobb a libidóm, a merevedésem és a méretem. Fokozatosan a gyógyulás mértékével nőtt, 13 cm lett, aztán 14 stb és most már 16 cm. Nőhet még vajon ? Talán még kicsit szűk a makk alatt enyhén mikor hátrahúzom, van rá esély ha 100 százalékos lesz akkor még jobb erekcióm lesz ez általl elérné még a 17-18-at ? Mert ugye tapasztaltam ahogy szűnt a szűkület úgy nőtt, gondolom javult a vérrellátás illetve erekció. 23 évesen kezdtem helyre hozni, most vagyok 24. Kb 10 hónapja kezdtem el meggyógyítani a szűkületet. Olyan 7 hónap alatt lett ez a fokozatos növés, első 3 hónapban csak azért ment a küzdelem hogy hátrajöjjön illetve hogy hozzábírjak érni a makkomhoz ami soha nem volt még a fitymán kívül előtte.
okt. 1. 22:33
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Ez a csodával határos gyógyulás számomra elég hihetetlen, de tegyük fel, hogy igaz.

Ha igaz, akkor sem igazán hinném, hogy nagyobb lenne már, hiszen 1. a pénisz mérete genetika, 2. A leírásod alapján már csak enyhe szűkület van, ami nem meghatározó mértékű a vérellátás tekintetében.

okt. 2. 07:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
16 centi pont elég. Ne akarj nagyobbat.
okt. 2. 07:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem hinném. Hová kéne nőnie? Ez tökéletes méret.
okt. 2. 08:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát sok nőnek már ez is kicsi lassan
okt. 2. 09:15
 5/10 anonim ***** válasza:

Akkor azokkal a nökkel nem kell foglalkozni. Ha ilyen nöt fogsz ki tök mindegy hogy mekkora a farkad sokáig nem fogod megtartani mert mindig van akinek nagyobb, szebb vagy jobb...

Olyan valakit ketess aki nem egy szerved miatt szeret hanem azért aki vagy.

okt. 2. 09:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Örülj annak, hogy a szűkület megszűnt, és keress más nőket a szexhez.
okt. 2. 09:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy nem tudtad hátrahúzni a fitymádat, semmilyen mértékben nem befolyásolta a merev méretedet. Lehet, hogy te évren nem tudtál merevedést produkálni, de ha csak nincs valami szervi bajod, éjszakánkánt biztos volt merevedésed, mert az együtt jár a mélyalvási ciklusokkal, és ezek alkalmával a merev péniszed nyilván húzta magával a rugalmas fitymádat, ezért a fityma vele együtt nőtt, nem fogta vissza semmiben a péniszed növekedését.

De 1-essel egyetértve, hihetetlennek tűnik, hogy egy súlyos fitymaszűkület enyhévé válik csak attól, hogy hátrahúzással tornáztatod. Inkább vélném letapadásnak, bár ennyi idős korban az sem jellemző.

Ahogy az is nehezen hihető, hogy a fitymás péniszednek nem tudtál annyi ingert adni, hogy megmerevedjen, amikor az önkielégítést is általában fitymával végezzük, és bőven van elég inger…

Azt viszont el tudom képzelni, hogy volt egy pszichés eredetű blokkolásod, ami meggátolt a merevedésben, de a hátrahúzás sikerélményétől ez a blokk enyhülni kezdett.

A méreteddel kapcsolatban meg ne felejtsd el, hogy a nők hüvelye sem korlátlan hosszúságú, és legtöbbjük kellemetlennek érzi, ha már olyan mélyen hatolnak beléjük, hogy a pénisz megérinti a hüvely végénél a méhnyakat. Emiatt hiába lenne nagyobb a péniszed, valószínűleg azt sem tudnád tövig betolni, mert nem férne bele a nőbe vagy kellemetlen/fájdalmas lenne neki. A te méreted már így is átlag feletti, mert az átlag 15 cm körül van.

okt. 2. 09:50
 8/10 A kérdező kommentje:
Pedig úgy rajta volt a fityma hogy kicsit se jött hátra, nem is mozgott a péniszemen, csak a "bőrre" fogtam rá és rángattam rajta a kezem, kb tited annyi kéjérzetem nem volt mint így egészségesen. Azt tudni kell rólam hogy későn érő vagyok, sokan 18-nak néznek, nőttem még magasságra is stb
okt. 2. 10:01
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"nem is mozgott a péniszemen"

Ezért valószínűsítem, hogy nem szűkületed, hanem inkább letapadásod volt, azaz a fitymád hozzá volt még nőve a makkodhoz – ami gyerekkorban normális, de olyan 6-8 éves korra el szoktak válni egymástól. De ha te későn érő vagy, simán lehet, hogy ez nem történt meg.

okt. 2. 10:40
 10/10 A kérdező kommentje:
De szűk volt a lyuk is rajta, még a mai napig kicsit szorít azért a gyűrű de egyre jobb.
okt. 2. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!