Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Felfázás tünete lehet a here...

Felfázás tünete lehet a here fájdalom?

Figyelt kérdés
Tegnap este arra lettem figyelmes hogy a jobb oldali herém nagyon fáj, de ha ülök akkor nem. Ez tartott 3-4 órán át aztán észre se vettem de elmúlt. Ugyan ez volt 1 héttel ezelőtt is és mindkét alkalommal előtte hideg padon ültem egy darabig. Lehet ez az oka? Ma már semmi fájdalmam vagy panaszom nincs, de azért aggódom miért lehetett.
szept. 29. 13:12
 1/3 anonim ***** válasza:

A felfázásnak azért egyéb más tünete is van, ebből is az egyik leggyakoribb a sűrűbb vizelési inger.

Simán az is lehet, hogy csak kisugárzott máshonnan a fájdalom oda. Viszont a hideg padon való ülést szerintem amúgy mellőzni kellene.

szept. 29. 13:36
 2/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Biztos, hogy nem, nem ez a tünete. Másodlagosan persze lehet, hogy kisugárzik, de akkor már tüneteggyüttes lenne. Esetleg prosztata gyulladás vagy ondóhólyag gyulladás okozhat ilyet, vagy maga a hideg.
szept. 29. 14:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Gelfázáatól nem szokott fájni. Lehet hogy mellékhere gyulladásod van.
okt. 2. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!