Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kb 3 honapja faj a vegbelem,...

Kb 3 honapja faj a vegbelem, eros fajdalom,verzessel, ma este nagyon faj,vettem be gyogyszert fajdalomcsillapitot, de semmi,mit csinaljak?

Figyelt kérdés
szept. 10. 20:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Orvos látta már? Mert akkor azt kéne, neki megmutatni.
szept. 10. 20:32
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem latta :/ sajnos eddig nem mertem elmenni de ma borzalmasan faj 😭😭😭😭
szept. 10. 20:32
 3/12 anonim válasza:
100%
Lehet aranyér is, de legrosszabb esetben daganat is. Orvoshoz miért nem mentél még el?
szept. 10. 20:35
 4/12 A kérdező kommentje:
Nagyon kellemetlen ez szamomra, es turtem inkabb a fajdalmat minthogy errol barkinek is beszeljek :/
szept. 10. 20:38
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló volt korábban annyi kivételével hogy nem fájt csak wc-nél vérzett...Mindenki mondta a dokit hát én se merek ezzel elmenni annyira kellemetlennek érzem. Meg alapból is amilyen orvosok vannak (tisztelet a kivételnek)

De most rendben vagyok egy ideje remélem így is marad. Viszont én is azt tanácsolom főleg ha nagyon fáj hogy csak megkéne nézetni mert súlyos is lehet. Ha nem múlik vedd rá magad. Privátban is irhatsz ha szeretnél.

szept. 10. 20:44
 6/12 anonim válasza:
100%
egy ismerősöm férjének véres volt a széklete, pár hónap múlva halott volt… ja és ő azonnal orvoshoz ment, de már végstádiumban volt, mire tünetei lettek. Kellemetlen, kellemetlen, de inkább minthogy nagyobb baj legyen szerintem
szept. 10. 20:45
 7/12 A kérdező kommentje:

Nekem folyamat szekelesi es vizelesi ingerem van,pl most is, a wc elott allok…

Van hogy 1-2hetig semmi problema

szept. 10. 20:49
 8/12 anonim válasza:
Ez már viszont prosztatára utal, menj orvoshoz!!!!!!!
szept. 10. 21:05
 9/12 A kérdező kommentje:
Milyen orvoshoz kell? Sebeszetre menjek?
szept. 10. 21:09
 10/12 anonim ***** válasza:

Sebeszet? Dehogy…

Szakrendelesre kell elmenned. A legegyszerubb, ha elmesz a haziorvosodhoz es ad beutalot szakrendelesre. Ha nem sajnalod ra a penzt, akkor viszont menj maganba, nagy esellyel hamarabb latni fog egy orvos.

szept. 11. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!