Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Korpás lerakódott fejbőrre...

Korpás lerakódott fejbőrre milyen sampont ajánlotok?

Figyelt kérdés
Állandóan lerakodik leginkább elől a homlokom felett.. ha nem mosom kb 5 napig akkor már látszódik. Head and Shoulders használok jelenleg ami szépen el is tünteti de próbáltam már alpecint is

szept. 9. 14:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt tudom ajánlani. Gyógyszertárban pár száz forint. [link]
szept. 9. 14:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Több fodrászt megjártam az utóbbi hónapokban mire megtaláltam a számomra megfelelőt, és mind azt mondta, hogy a Head and shoulderst nem szabad használni.
szept. 9. 14:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Mitől nem? Nekem használt mindig is csak utána pár nappal később megint lerakodik
szept. 9. 15:01
 4/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
79%
Syoss.
szept. 9. 15:15
 5/6 anonim ***** válasza:
58%
Ha használna nem rakódna le, mivel megoldaná a problémát, de nem teszi, csak egy vékony réteget képez a fejbőrön és ezzel tartja vissza a korpát.
szept. 9. 15:51
 6/6 anonim ***** válasza:
73%
Nekem bőrgyógyász ajánlotta a vichy dercos normál/olajos hajra való sampont. Gyógyszertárban kapható, nekem bevált. Viszont drága, így nem használom minden nap. Hétvégente szoktam azzal mosni, a többi napon a dm ben kapható alverde minden mentes szenzitív sapont használom. Ez a kombináció nekem bevált. Nem viszket a fejem és nem is korpásodom.
szept. 9. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!