Hűtőraktárban/hideg környezetben dolgozni hosszabb távon mennyire teszi tönkre ízületeket?
Ahogy hallottam mások szerint,jó eséllyel igen,de se orvos,se netes keresés nem erősítette meg ezt.
Jelen esetben alapból is problémás ízületekkel dolgozom,ami ellen nem is igen lehet tenni a munkakörülmények miatt.
Apukám hűtőraktárban dolgozott 8 évig, még a 30-as éveiben.
Most 60 éves. Semmi baja! Rendszeresen sportol. Egész életében fizikai munkát végzett.
Szerintem ez egyénfüggő, hogy ki mennyit bír!
Egyébként, ahogy tapasztalod magadon is, nem kell ahhoz a hűtőraktárban dolgozni, hogy valakinek ízületi problémái legyenek!
Bármilyen nehéz fizikai munka, emelés, cipekedés, odavághat az ízületeknek, ha az ember arra hajlamos.
Köszönöm válaszod.Hát ez nem segített túl sokat,nem mellesleg én is abban a korban vagyok és MÁR problémáim vannak több helyen évek óta.
Nyílván tetőzni nem akarom hosszútávon,így se nézek túl rózsás jövőkép elé.
A hajlamról meg ennyit tudok mondani:
pl.:Asztmával dohányozni se túl jó dolog.De ugyanúgy van aki tüdőrákos lesz,van aki nem.Már ha hasonló kérdésként tenném fel ezt.
Gondolom itt is van olyan asztmás is esetleg,akinek nincs baja régóta szívja.
Mert nem "hajlamos" tüdőgondra,vagy rákra.
Szóval így csak még jobban mélyítjük a kételyt. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!