A férfiak a hímvesszőjüket miért nem tisztítják megfelelően?
Figyelt kérdés
Többeknél is észrevettem hogy büdös illetve pisi szagú arrafelé.szept. 6. 08:58
11/22 anonim válasza:
a csajok ezt szeretik penetralaskor. csuszo erzes.
12/22 anonim válasza:
Ne legyél már ennyire hülye
Pont egy nő írt ki kérdést mert őt zavarja és hidd el sok más nő is van akinek kellemetlen.
A csúszós érzés nem a pisiszagú faroktól keletkezik.
De jó tudni hogy te még életedben nem izgattál fel nőt rendesen
13/22 anonim válasza:
hogyne izgattam volna, pont ezzel. O szerette a sajt szagot, most az hogy valaki nem szeret, hat isten aldija. Plusz csuszik es hozzaad a szex szaghoz ami beindit megjobban.
14/22 anonim válasza:
Ha látod, hogy egy pasinak tiszta a körme és rövidre van vágva, gyakran mos kezet, nem lóg ki orr/fül szőr és a füle sem tiszta zsír, akkor ott valószínűleg nem lesz sz.ros alsó gatya és húgyszagú cerka sem, mert mondjuk megtörli használat után.
15/22 anonim válasza:
Te több pö...t fogtál ,mint kilincset.
16/22 anonim válasza:
hát izé, általában a punci sem gyöngyvirág illatú egy melós munkanap végére.
18/22 anonim válasza:
Én rendszeresen mosom és borotválom
19/22 anonim válasza:
Írta valaki, hogy húgyszagú a farka nap végére. Ha megfelelően tisztán van tartva és vizelés előtt a fitymát hátra húzzuk vizelés után egy kis papírtörlővel letöröljük, akkor kizárt, hogy húgyszagú legyen. A helyes higiénia és tisztántartás, kizárja a szagokat, feltéve, ha nincs esetleges fertőzés a háttérbe. Én kíváncsiságból 2 napig nem mostam meg a pélót és egyáltalán nem volt szaga. Szexelés előtt és után is szigorúan megmosni!!!!
20/22 anonim válasza:
Kihalt volna az emberiség, ha mindenki finnyás lenne. Nyilván a tisztább jobb, de azért még régen is megoldották valahogy ezt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!