Mitol van ez,kezdek kiegni ?
Figyelt kérdés
Mostanaban tobbet sexelek mint regebben 36f ,azt vettem eszre hogy sokkal jobban birom mint eddig nyilvan ez ennek is koszonheto,hogy tobb a sex Regebben allandoan "kanos" voltam aktus utan is max 10 perc es ujra kesz voltam egy kovetkezo menetre de mostanaban mar nem igy van ,igaz az aktusok is hosszabbak de van hogy fel ora sem eleg arra,hogy ujra felalljon esetleg van valami baj vagy ilyesmi mert soksszor a nom meg akarna egyet de nem allok ra keszen persze ot nem zavarja mert elelvezett de meg jo lenne folytatni aztan kezdek ezen gorcsolni,hogy mi lehett,reggelente is ritkan van merevedesem mostanaban de picit zavar hogy eddig hamar keszen alltam egy kovetkezo korre,volt h 3 ra is de mostanaban a 2is nehezen jon ossze,visszont ha osszejon a 2ik szinte sosem elvezek el.szept. 1. 09:33
1/4 anonim válasza:
Lehet meglep, de nem vagy robot.
Több regenerálódási időre van szüksége a testednek.
2/4 anonim válasza:
Pár napot hagyjatok ki.
Ha pihent leszel akkor biztos jobban birod majd.
3/4 anonim válasza:
Ha 10 perc után újra tudta kezdeni,akkor az olyan is volt .
4/4 anonim válasza:
Egyik lehetőség, hogy lecsökkent a tesztoszteron szinted. Idővel mindenkinél csökken ahogy öregszik, és van akinél elég korán kezdődik. Méresd meg. Csak egy vérvétel.
Ha ad a körzeti orvosod rá beutalót, akkor sima ügy, ha nem, akkor maszekba megcsináltathatod, csak az fizetős. De érdemes megnézetni, mert valami bajra is utalhat.
De lehet attól is, hogy valami idegesít, munkahelyi, lelki, anyagi problémád van. A rossz, nyugtalan alvás is beleszólhat, most hogy két hónapja kánikula van, majdnem mindenki rosszul alszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!