Ha én ezt férfiként meg tudom csinálni akkor valami komoly nemi visszamaradott fejlődési rendellenességem van?
https://www.youtube.com/shorts/qE6IArkfijY
Aki nem értene angolul annak a lényeg:
A csaj annyit csinál, hogy fallal szemben kettőt hátralép, a fejét a falhoz tartja előrehajolva oldalról maga elég fog egy széket és feláll.
A titok: a férfi testalkata miatt nem tudja ezt megtenni (kommentekben elmagyarázzák az elsődleges férfi nemi jellemvonásokkal érvelve).
Csak az a gáz, hogy én ezt meg tudom csinálni. Akkor ezek szerint nem vagyok férfi? Vagy vissza vagyok maradva nemileg? Ha igen, akkor hogy tudnám menteni a menthetőt 30 évesen?
170 cm vagyok és 54 kg egyébként.
Nincs semmi baj szerintem. Én nem tudom megcsinálni egyébként.
F
Ez azert van, mert a nok tomegkozeppontja ALTALABAN a csipojuk magassagaban van. Egy ferfinak pedig ALTALABAN magasabban.
Te azert tudod megcsinalni, mert mivel vekony a felsotested (feltetelezem), a tomegkozeppontod neked is lentebb van. Ettol meg nem vagy nem ferfi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!