Kiderült hogy fitymaszükuletem van magankorhazban voltam vele és a mutét drága lenne nekem de az állami kórházba az orvos október elejére kaptam egy időpontot addig várhatók a mutéttel vagy nem ajánlott nagyon?
Figyelt kérdés
Ilyenkor mi a helyzet illetve teendő mit kell csinálni ebben a helyzetbenaug. 26. 15:23
4/13 anonim válasza:
Hallod
Nem életmentő műtétet kell végrehajtani rajtad, szóval az az 1 hónapos várakozás ebben a dologban már nem oszt, nem szoroz.
Tudjuk hogy te vagy az aki az integritybe ment és azt kérném a magam és többek nevében (mint ahogy azt már más kérdéseidnél is láthatod hogy un téged kb mindenki), hogy fejezd be a kérdések kiírogatását.
5/13 anonim válasza:
Na, kirakták végre a mai sokadik kérdése után ezt a szerencsétlent.
6/13 anonim válasza:
5
Minden nap feltette legalább 3szor ezt a kérdést. Ha az ember válaszolt neki ráírt privátban.
De nem kell félteni ez legalább a második fiókja volt.
7/13 anonim válasza:
6, tudom, van tőle egy rakás üzenetem 😂
8/13 anonim válasza:
Csak tudnám, hogy akkor mit csinálna, ha valaki azt írja, hogy nem várhat vele. Pénze nincs magánműtétre, időpont sincs államira. Akkor mit akar? Levágja magának? Remélem nem...
9/13 anonim válasza:
Én inkább azon röhögök, hogy személyesen ismerem az orvost, akihez elment, hát, nem irigylem. Bár volt már pár agyament betege (együtt dolgoztunk pár évig) :D
10/13 anonim válasza:
A körülmetélés nem egy komplikált műtét pl. egy prosztataműtéthez vagy veseátültetéshez képest, mert bár van kismillió változata, azért a lényeg ugyanaz maradt, hogy a makk peremétől a teljes fityma levágásával meg legyen a bőrkabátra vagy vitorlavászonra való. Nem cakkos ollóval csinálják, de intim területen csak fontos lenne a szép eredmény is. Ebben segíthet egy jobb orvos, de azért ne felejtsük el, hogy afrikai törzsekben is simán végre tudja hajtani egy borbély, tehát azért nem is túl bonyolult sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!