Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Behatolásnál le lankad miért...

Eger macska kérdése:

Behatolásnál le lankad miért van ez?

Figyelt kérdés
Már 1 éve próbálkozok kb havonta az kb. 12 prosti abból 2 ből lett szex a többi is annak sikerült de nem jött össze vissza is mentem ahoz akinél sikerült de utána újra le konyult a farkam orálnál nehezen fel is áll de mire be tenném le lankad pedig előtte beszélgetek hogy ne stresszeljek de nem is stresszelek utána,,, orálnál is nehezen áll fel és hogy csukott szemmel el képzelem ahogy az arcára élvezek de ez meg azért nem jó mert így gyorsan el megyek. Azt mondta a prosti hogy olyan mintha az ablakon dobnám ki a pénzt és rájöttem hogy igaza van már sokat próbálkoztam így már életkedvem sincs.
aug. 25. 21:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Engedd el ezt a témát, ne is gondolkodj ezen."

Okostojás! Szerinted az ember képes tudatosan befolyásolni az érzéseit és érzelmeit? Segítek: NEM!

Szóval ne mantrázz, mert ezzel csak kiidegeled a kérdezőt

aug. 26. 21:35
 12/17 A kérdező kommentje:
8.-ik válaszoló de ha nem csapom ki egy hónapig sajna akkor elég lesz ha hozzám ér a nő és már el is megyek..
aug. 27. 05:25
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem kell egy hónapig, kezdetben elég csak 3 napig, aztán talalkozol a novel
aug. 27. 08:58
 14/17 anonim ***** válasza:

Ebben a történetben a nő végig csak egy eszköz ahhoz, hogy a kérdező nemiszerve megfelelően funkcionáljon. A válaszok is többnyire erről szólnak.

Kérdező!

A nőkhöz való hozzáállásoddal van baj, azért kókad le a kritikus pillanatban.

aug. 27. 09:35
 15/17 anonim ***** válasza:
#14 érdekes amit mondasz. Kérlek kifejtenéd ezt legalább egy olyannak, akinek válasza nem "eszköz alapú" volt?
aug. 27. 09:46
 16/17 anonim ***** válasza:

15# Csak prostikkal volt. Tudom, hogy nem becsülik sokra a prostit, de a prosti is csak annyira érdekli, hogy ...olvasd el a kérdését újra. Ez nem stressz, ez a nők iránti megvetés.

Egy vicc jutott eszembe: Ki az abszolut írigy? Aki azért nem b.szik, hogy a másik ne élvezze.

Szerintem a kérdezőnek egyelőre pszichológus kellene, nem nő.

aug. 27. 12:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem is volt hasonló problémám. Amikor az aktusra került volna a sor, nem állt fel, vagy lekókadt. Valószínűleg túlságosan akartam, és izgultam ettől.

De megfigyeltem, hogy ez mindig csak új csajokkal lépett fel. Attól kezdve mindig úgy intéztem, hogy új nővel nem akartam rögtön dugni, a csajra figyeltem, ismerkedtem a testével, kielégítettem kézzel, nyelvvel. A második-harmadik alkalommal már nem volt probléma azzal a csajjal.

Prostikkal sosem próbálkoztam, az nem az én formám.

aug. 31. 22:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!