Szex után a kutya meg nyalta!?
Kínos kérdés de megilyedtem szex utan el aludtam es arra riadtam hgy a kutyája meg nyalta a péniszem egyből rohantam fürdőbe meg mostam le csesztem barátnőmet aki csak nevetett rajta!
A kérdésem az hgy lehet a valamilyen fertőzésem vagy bajom ettől a dologtól?
Azóta depressziós vagyok és undor fog el járt már valaki hasonló helyzetbe?
Nem hiszem hogy ettől bármi bajod lenne.
Amíg nem észlelsz magadon változást addig főleg nincs okod aggódni.
Semmi bajod nem lesz tőle, viszont a helyedben megtanulnám kezelni az érzéseim, mert nagyon túlreagáltad a dolgot.
Ezért lecseszni a párod... Nos szégyelld el magad de rendesen.
Nem tudom esetleg, ha betakaróztál volna.
Fura egy szitu, hogy szex után a kutya nyalogat. Nekem itt valami nm stimmel.
Azért csesztem le mert nyitva hagyta az ajtót és be engedte a kutyát de az a "lecseszes" annyiból ált hgy rá szóltam ne engedje be legközelebb a kutyát a hálószobába mert a hideg futkos a hátamon hgy egy állat ott nyalt meg ahol nem normális! Egy buliban felszedett csaj után is el kaphat bármit az ember!
(Ezért is reagáltam túl talán)
Nincs bajom a háziállatokal! szeretem gondozom én is ha itt vgyk nála és nem vagyok beteg elme hgy megeroszakoljak egy kis kutyát! 35fok melegbe jó hgy nem takaroztam be fürdeni készültem de be aludtam!
Köszönöm a gyors válaszokat megnyugodtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!