Fedetlen makkot szoktátok kiszáradás ellen krémezni?
Figyelt kérdés
aug. 22. 15:59
11/19 anonim válasza:
Néha krémezem, de csak azért, mert a masztit durván csinálom a metélés miatt, és kiszárad
13/19 anonim válasza:
Én sem krémezem. Nekem nem szárad ki fedetlenül sem.
15/19 anonim válasza:
Én kenem babaolajjal és jobb is reggel este. De nekem nem megy rá állandóan hátra húzódik valamiért és csupaszon van a makkom mögött marad nem bírom vissza húzni hogy mitől nemtudom. Van közülletek olyan akinek hátra húzódik és nem tudja vissza húzni?
16/19 anonim válasza:
14es butaságot ír.
Metélt vagyok de egyáltalán nem szárad ki, kicsit ráncos de semmilyen következménye nincs, nem fura semmi, tapintásra sem a kezemnek sem a makkomnak nem érzékenyebb emiatt, száraz de nem kiszáradt. Én nem kenem mert felesleges de az tény hogy szexhez, recsihez mindenképp kell valami, én babaolaj párti vagyok.
18/19 anonim válasza:
16 os milyen volt a metélés jó? Mert szeretném én is metéltetni magam mivel már évek óta hátra van húzva és megszoktam így
19/19 anonim válasza:
Parnaponta szoktam mandulaolajjal kenni az egesz farkam, zacsim. Azt figyeltem meg, hogy igy a fitymam is lazabb, konnyebben hatramegy. Ezen kivul egyebet nem hasznalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!