Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Bevizelés az alkoholtól?

Bevizelés az alkoholtól?

Figyelt kérdés
A báttyám folytonosan bevizel alvás közben, ha alkoholt iszik. De változó, mert van mikor már sokat ivott és akkor nem fordul elő.Mitől lehet ez? Kérlek segítsetek! Köszönöm
2010. nov. 2. 14:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Hello, nos lehet hogy a testvéred mája extrém lebontó folyamatokat végez, és ezáltal töménytelen mennyiségű víz válik ki az alkoholból, vagy lehet az is hogy nagyon rossz minőségű italt iszik, de szerintem csak az történik ilyenkor, hogy az alkohol iránti élvezete miatt az izmai elernyednek és önkívületében elengedi magát és ágyba vizel.

Emlékszem, nekem is voltak ilyen problémáim kiskoromban, azt hittem, hogy csak álmomban "csurgatok" de közben nem csak az álmaimban történt meg ez az esemény. =)

2010. nov. 2. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!