Mi lehet ez? Hogyan tudnám kezelni?
Sziasztok
Pár napja kialakult egy kisebb gennyes pattanásszerű valami a nemiszervemen. Először kicsi volt, majd miután megnyomtam mert láttam hogy fehér, nem fakadt ki teljesen és ilyen fehér gennyes cucc jött belőle. Most meg van dagadva és piros. Fáj és nem tudom kinyomni. Annyira megdagadt hogy útját állja a mellette elhaladó érnek és az megdagadt. Én se vagyok normális hogy nyomkodom, de gondoltam jobb lesz. Az ér vastagabb, "megfeszült" lett. Azon a pattanáson kívül jött vele utána 1 napnak rá mégegy, de az már annyira szúrt hogy ki kell nyomjam és az pattant is rendeset, nem dagadt meg és nincs vele bajom. Mivel tudnám ezt kezelni? Vagy simán csak várjam még megérik és kinyomjam? Előre köszönöm..
Semmiképpen ne nyomogasd, mert csak ezt éred el, mint amit most. Nem tudtad rendesen kinyomni, ezért begyulladt és nagyobb lett.
Maximum Tetran kenőcsöt kenj rá.
Nem jó, hogy ennyire közel van az érhez, ha áttöri az érfalat, a genny belemegy a véráramba és mérgezést kapsz ☹️
Én inkább felkeresnék egy magánorvost, sztk-ba ne is menj, mire bejutsz, a farkad is leesik. Doki tisztítsa ki a gennygócot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!