Páromnak (férfi) nagyon korpás a haja, mit tudnánk tenni ellene?😢
A páromnak már 1 éve kb, nagy darabokban hullik a korpája, az egész válla tiszta fehér tőle. Más baj nincs a hajával, elég keveset fésüli viszont, és állandóan fel köti, mivel hosszú haja van. Elbeszélgettem vele, hogy legalább éjjelre engedje ki, mert nem tesz jót a szép hajának ha 0-24-ben felkötve hordja :(
Fésülésre is rá szokunk lassan, már rá szólok naponta hogy fésülködjön, ezelött eléggé elhanyagolta ezt is...
Mivel nem tudok vele egyelőre összeköltözni, nem tudom mindig én neki felügyelni hogy hogyan bánik a hajával. :( Valaki tud megoldást erre a nagy mértékű korpásodásra? Bármi ötlet jó lenne :)
Próbáljátok ki a Vichy Dercos sampont. Több féle hajtipusra létezik belöle. Sajnos elég drága de nekem megszüntette a korpát. Elötte sokféle sampont használtam, de egyik se vált be, kivéve ez. Ezt egy börgyogyász ajánlotta.
Gyógyszertárban kapható. Én a normál/olajos hajra valot használom.
Mivel drága igy probálok sporolni vele úgyhogy felváltva használom a DM ben kapható Alverde szenzitív samponnal. Így egész sokáig elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!