Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 1 éjszakás kaland után másnap...

1 éjszakás kaland után másnap piros pöttyök jelentek meg a farkamon? Valószinű, hogy a csajtól kaptam el?

Figyelt kérdés
Gumi nélkül szexeltünk. 4 napja történt, azóta viszket és piros pöttyök jelentek meg a farkamon. Ez valószínüleg gomba. Vettem canestent és betadint is. Melyik a jobb? Használhatom e felváltva ezeket? Kamillás áztatás segít? Ugye, hogy tőle kaphattam el? Eddig sose volt ilyen.

2024. aug. 13. 19:02
 1/9 StevenUp ***** válasza:
100%
Jó esély van rá. Mindenesetre megmutatnám egy szakorvosnak. Mert az otthoni praktikák többnyire csak rontanak q helyzeten
2024. aug. 13. 19:04
 2/9 anonim válasza:
100%
Menj el nemibeteg gondozóba, majd ott szakszerűen kigyogyitanak. Ne otthon borogasd Mari néni kenocsevel...
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Menj dokihoz! Valószínű amit írsz, de az a biztos ha látja szakember is.
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Komplett nemibetegség szűrésre menj basszus! De ne most, pár hónap múlva, amikor már a teszteltetni kívánt dolgok lappangási ideje letelt és kimutathatóak lesznek!

Egy embertől nem csak egy darab kis gombácskát tudsz elkapni! Aztán majd a kövi csajodnak átadsz pár cuccot, nagyon fog örülni! Sok felelőtlen marha akik aztán még teszteltetni se mennek el, de gumi nélkül dugni, az fontos!

2024. aug. 13. 20:30
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
Retkes r'bi lehetet.
2024. aug. 13. 20:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Canesten oldattal próbálkozzál , nem fog azonnal hatni , de kb: 2-3 nap múlva már enyhülnek a tünetek .

Nekem ezt írta fel egyszer az orvos , de ez jó , mert kapható vény nélkül is .

Nekem be vállt .

2024. aug. 13. 20:45
 7/9 anonim válasza:
78%
Ezt bekaptad haver. Lesz pár kínos heted,nekem is volt
2024. aug. 13. 20:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Na látjátok feleim ezért nem dugunk össze-vissza alkalmiban gumi nélkül! Aki veled alkalmiban dug gumi nélkül az mással is - s ki tudja hányadik vagy neki a héten, hónapban...

S igen, ettől van, de az hogy mit szedtél be nem tudni ennyiből. Canesten, ha nem múlik el 3-4 nap alatt akkor meg urológus / bőrgyógyászat. S legközelebb meg legyen eszed!

2024. aug. 13. 21:46
 9/9 Oldfire ***** válasza:
Eszetlenül benyaltál valamit a csajtól. Ügyes vagy. Remélhetőleg gyógyítható...
2024. aug. 14. 08:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!