Mitől látok ilyen furcsán?
Figyelt kérdés
Most a meleg miatt fáj a fejem de szerintem nem ez miatt van mert amikor nem fáj akkor is van ez. Amikor kimegyek a szabadba akkor ilyen furcsán látok olyan mintha össze folyna minden. Most itt ülök a gép előtt és homályosan látok kicsit és koncentrálni is alig tudok nagyon rossz érzés. Hónapot óta van ez hol erősebben előjön hol gyengébben. Depresszióm van szedek rá gyógyszert (antidepresszánst) attól lehet ez? Voltam pár hónapja a sürgősségin mert azt hittem sztrókom van. Csináltak agyi festéses CT vizsgálatot és nem találtak semmit. Mindig azt hiszem, hogy sztrókom lesz mert olyan tüneteim vannak. Vagy csak romlik a látásom? 30 éves vagyok. Nem is tudom igazán leírni milyen érzés ez.. olyan mintha szédülnék, homályosan látnék és nagyon koncentrálnom kell amikor pl nézem a monitort stb..aug. 11. 13:15
2/4 A kérdező kommentje:
Általában a szisztolés 100 és 128 között van a diasztolés pedig most a nagy melegben van hogy 57-84 között mozog. Ez volt a legnagyobb amit mértem, max 130 / 84. Lehet alacsony? Fekve észrevettem, hogy 100 alá megy és 60 alá.
aug. 11. 15:44
3/4 A kérdező kommentje:
1.5 ös olvasó szemüveggel közelre látok tisztán. Akkor a szemem rossz?
aug. 11. 16:57
4/4 anonim válasza:
A látási problémáid és a szédülés többféle okból adódhatnak, és ezek között lehet a látásromlás, a vérnyomás-ingadozás, vagy akár a gyógyszerek mellékhatása is. Talán a szemészeti vizsgálatot érdemes felkeresni egy szemorvost, hogy ellenőrizze a látásodat és a szem egészségét. Még ha használsz is szemüveget, lehet, hogy az új látásproblémákhoz más korrekció szükséges. Vérnyomás ellenőrzése is akár ha alacsony vérnyomás is okozhat szédülést és homályos látást. Ha a vérnyomásod ingadozik, lehet, hogy érdemes további vizsgálatokat végezni, és esetleg változtatni a napi rutinodon vagy az étkezési szokásaidon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!