Bőrgyógyásznál saját magatok húzzátok hátra a fitymátokat vagy az orvos?
Figyelt kérdés
aug. 6. 01:51
1/8 anonim válasza:
Ezen stresszeltem én is. Direkt előtte mikor wcn voltam hátrahúztam és igy volt amikor a gatyám letoltam. Így nem huzta hátra se az orvos se én.
2/8 Ypszilon1980 válasza:
Illik azért saját magadnak, hiszen te mutatod meg mi a problémád. Ha most pl. a felsőtesteden van valami, amit meg akarsz mutatni, akkor szerinted majd ők fogják a pólódat levenni?
3/8 anonim válasza:
Ez jó ha hátrahúzva van mikor bemész az orvoshoz, nincs ez a ki húzza hátra dolog úgy.
4/8 anonim válasza:
Magadtól kell hátrahúzni az urológián is. Azért ne felejtsd el, hogy te akarsz segítséget tőle és nem fordítva. Ilyen helyzetben nincs idő pironkodásra.
5/8 anonim válasza:
Az urológus orvosnak mindent megtanítanak, de a katétert berakó vagy cserélő asszisztens, ápoló is mindent tud és nem jön zavarba, hiszen a munkadarabot tudni kell kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!