Van még aki jónak tartja a körülmetélést egészség szempontból is?
Nagyon gondolkodok rajta, hogy elmegyek és megcsináltatom. Nincs semmi betegség, egyszerűn jobban tetszik és többen javasolták.
21/f
Igen, egészség szempontjából csak előnye van. Tisztább, higiénikusabb. Egy hosszú nap után sincs szag vagy kellemetlen nedvesség.
Mielőtt elhatározod magad, hordd hátrahúzva a fitymát. Persze nem ugyanolyan, én előtte hátul tartottam, de metélten sokkal jobb.
Olyan dokihoz menj, aki tisztában van vele, hogy többféle stílus van. Én úgy kértem, hogy jó feszes legyen, ne maradjon semmi felesleges bőr, és a vágás egyből a makk pereme alatt legyen, ne látszódjon a heg, valamint a féket is teljesen távolítsák el. Szerintem esztétikailag és egészségügyileg is ez a legjobb döntés.
Nekem se volt orvosi indoka a metélésnek egyébként. 17 évesen, 7 éve metéltettem körül a farkamat. Azt vedd figyelembe, hogy idővel megerősödik a bőr a makkon, és tovább tart elmenni mint fitymával. Ettől függetlenül csak ajánlani tudom, nekem nagyon bevált.
Több haverom megcsináltatta egyébként, nekik is hasonló tapasztalataik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!