Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nagyon csípi a tusfürdő a...

Nagyon csípi a tusfürdő a péniszemet. Lehet bajom?

Figyelt kérdés
Az előbb fürödtem. Nem néztem milyen tusfürdővel mosakszok, de már akkor elkezdett csípni, amikor épphogy elkezdtem mosni a péniszemet. Utána néztem rá, hogy mentás baba tusfürdő volt a tettes. Nagyon csíp, ilyet még nem tapasztaltam. Lehet bajom?

aug. 5. 00:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Ahogy egy vígjátékban hallottam: A tusfürdő nem folyik felfelé
aug. 5. 02:49
 2/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Csípheti, de akkor azt hanyagolni kell, én mindenben kerülöm a mentásat, alapból irritál még a sampon is. Amúgy péniszt nem kell tusfürdővel mosni, elég a sima szappan, azzal ilyen bajod sosem lesz.
aug. 5. 07:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

1. mentás cuccal nem mosunk nemi szervet

2. tusfürdővel sem, mert kiszárítja a bőrt és kirepedezhet

3. mosd sima szappannal

aug. 5. 08:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Fityma alól le kell alaposan öblögetni és szárazra törölni. Intim higénia része, hogy nem csak megmosod a makkod a fitymát hátrahúzva, de utána szárazra is kell törölni. Ha marad alatta tusfürdő vagy szappan, akkor az tényleg csípni fog.
aug. 5. 11:22
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Biztos hogy nem baba túsfürdő okozta .Baba fürdetőkben semmi olyan anyag nem lehet ami bármilyen irritációt okozna.Csecsemőket is ilyennel fürdetik.

Hatóság által ellenőrzött termék.

aug. 5. 14:17
 6/7 A kérdező kommentje:
De mentás volt. Jobb lenne ha jobban el olvasnád
aug. 5. 14:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha ilyen agresszívan visszaszólsz #5-nek, akkor csak szenvedj nyugodtan! Most mit akarsz, hogy mit mondjunk? Állj be a zuhany alá és most meg magad alaposan folyóvízben. Ha irritálta volna is a menta, akkor sem tart örökké. Azért legyél már annyira férfia, hogy meg tudod mosni és törölni a nemi szerved.
aug. 5. 16:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!