Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Milyen arcápolási rutint...

Milyen arcápolási rutint ajánlatok, milyen termékeket válasszak, amelyek olcsóbb kategóriájúak?

Figyelt kérdés

aug. 2. 07:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Hat, milyen tipusu borod van? Zsiros, szaraz, esetleg vannak pattanasaid? Vagy normal?

Amugy a dm sajatmarkas cuccok nem rosszak egyebkent, ezen kivul ami meg ott kaphato, az a revox, az se rossz marka. Rossmannban van a revuele marka, az is olcsobb es jo szerintem. De ugye kinek mi valik be, nincs olyan altalanosan rahuzhato termek ami mindenkinek jo, szoval egy bizonyos szintig probalgatni is kell mi valik be.

Igy altalanosan azt lehet mondani, hogy kell egy arclemoso, fenyvedo es hidratalo. Ez egy alaprutin. Ezt lehet kigesziteni meg ezzel-azzal, ha pl problemas borod vagy csak siman tul szaraz esetleg mar 25 ev felett vagy akkor a rancok ellen is lehet hasznalgatni szerumokat.

aug. 2. 07:39
 2/2 anonim ***** válasza:

1. Elmész egy kozmetikushoz és megnézeted a bőrtípusod. Max 5 percet leszel ott, általában ezért nem kérnek pénzt, csak jelentkezz be előre, hogy ebben kérnéd a segítségét.

2. Tisztító (talán a legfontosabb a hidratáló után, mert sok gondot tud okozni a nem megfelelő arctisztító. Utána hivatalosan tinik (bár én nem használok amióta megtaláltam a megfelelő arctisztítót. Utána hidratáló krém és végül ha nem tartalmaz fényvédőt, akkor az. Éjszakára természetesen nem kell fényvédő.

aug. 2. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!