Házi orvos megvizsgálhatja a farkam?
Figyelt kérdés
A hazi orvos megnezheti a peniszem ha azzal az indokkal megyek hozza?
Megfoghatja?
Es nem kell urologus?
júl. 29. 12:54
2/16 anonim válasza:
Elmész, elmondod hogy mi a panaszod és eldönti, hogy tudja-e kezelni, vagy tovább kell-e menned urológushoz.
3/16 anonim válasza:
Fülgyulladással voltam utoljára dokinál. Messziről belenézett egy zseblámpával a fülembe és megállapította, hogy igen, gyulladt. Hozzáérni?? Isten ments!
Nem. Nem fogja megnézni. Kapsz tőle egy beutalót a kórházba.
4/16 A kérdező kommentje:
Nekem multheten megvizsgalta
júl. 29. 13:02
5/16 anonim válasza:
Ha olyan indokkal mész hozzá, nyilván megnézheti, hiszen orvos.
Ha kell, urológiára továbbirányít.
6/16 anonim válasza:
Te kérted? Vagy olyan panaszod volt? Vagy ő indítványozta?
7/16 anonim válasza:
IGEN! Ha olyan jellegű panasszal mész el hozzá. Akkor igen. Sőt meg is "simogathatja" vegy meg is tapogathatja.
8/16 anonim válasza:
ha olyan a panasz, akkor megvizsgálhatja.
nekem végbelet vizsgált egyszer a háziorvos. igen, ehhez (is) kapcsolódó panasszal mentem hozzá, és örültem, hogy elvégezte a szükséges alap vizsgálatokat, nem pedig csak továbbküldött valahova, ahol aztán megint várhatok ki tudja meddig, mire sorra kerülök (és esetleg megint máshová küldenek).
9/16 anonim válasza:
A háziorvos nem a házadat vizsgálja, hanem téged. A szádba is belenéz, pedig nem fogorvos. Bocs, ha valakit ez meglepett.
10/16 anonim válasza:
9-es a tartalom nem, csak a hangnem, a stílus. Az lepett meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!