Mit jelent, hogy 89% muscle és 46kg muscle weight?
Figyelt kérdés
Mármint le tudom fordítani, viszont nem teljesen értem, hogy ez most jó vagy sem.OKOK internationalon keresztül szoktam magam lemérni(ez egy olyan alkalmazás, amit össze lehet kötni digitális mérleggel) és kiír egy csomó statisztikát.Többek között a kérdésben leírtakat is.19 éves vagyok, mindössze 52 kg és ehhez képest a Muscle%-89(healthy) és 46kg muscle weight(healthy).Ez akkor jónak számít?júl. 29. 11:00
1/2 anonim válasza:
Ha az 52 kilót beszorzod 89%-kal, akkor 46-ot kapsz. Szóval a számok stimmelnek. Viszont szerintem itt nagyon rosszul mér a mérleg. Nincs az az isten, hogy neked csak 6 kiló a csontjaid, a szerveid, a bőröd stb összesen és akkor még ne is beszéljünk a testzsírrol, mert azért annak is kéne lennie 6-8%-nak még akkor is ha színtiszta izom vagy.
2/2 A kérdező kommentje:
5% a testzsírom, ami lehetséges viszont abban igazad van, hogy nem létezik, hogy 6 kiló a csontom, szerveim stb...Valami nem jó
júl. 29. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!