Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szalicilsavas hámlasztót...

Martin1995 kérdése:

Szalicilsavas hámlasztót használhatok péniszre ?

Figyelt kérdés
Sajnos vagy egy pattanás ami nem múlt el szépen konkrétan egy hónap alatt sem, gondoltam ki hámlasztom mivel piros és kissé kemény a közepe és zavar szóval valahogy el kell tüntetnem

júl. 28. 21:45
 1/9 anonim ***** válasza:

Nyugodtan használhatsz, de szerintem az a pattanás le fog az esni magától is - a péniszeddel együtt.

Szerintem inkább egy orvosnak mutasd meg, mert a szifilisz is így kezdődik!

júl. 28. 21:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Hal isten szűz párom magyarul én vagyok az első neki 2.5 éve vagyunk együtt és ez most jött ki 1 jó hónapja a szifilisz ki van zárva mivel szexuális úton terjedő betegség és nem lappang ennyi ideig
júl. 28. 22:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező - engedd meg, hogy most finoman kuncogjak egy kicsit a naivitásodon!

😆

júl. 28. 22:14
 4/9 A kérdező kommentje:
Most ne a naivitást nézzük hanem ha tényként kezelem az nem lehetek 😀🤔
júl. 28. 22:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Még egy fotót se raktál fel a témában. Látatlanban még egy szakorvos se tudná megmondani, hogy mit csinálj vele.

A farkad arra van, hogy játssz vele, tehát nyugodtan hámlaszd, amivel csak akarod!

Majd akkor ráérsz azt megmutatni egy orvosnak, ha félig gangrénás feketedés lesz rajta...

júl. 28. 22:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Használhatsz hámlasztót, mivel lehet kapni szalicilsavas tusfürdőt is.

Azonban ha 1 hónap alatt nem múlik el egy pattanás, akkor nem feltétlenül arról van szó.

Ha piszkáltad, nyomogattad, akkor pedig képes begyulladni, és visszanőni, vagy pedig ún. pattanás utáni heget/foltot hagyni a bőrön.

júl. 29. 05:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem szőrtüsző lesz az? Én inkább a helyedben vennék Tetran kenőcsöt és azzal kezelném. Antibiotikumos, így megszünteti a gennyes gyulladást.
júl. 29. 06:24
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát kb a cérka közepén van lehet szőrtusző is vegulis de ennyi ideig be lenne gyulladva? Am képet fogalmam sincs ide hogy kell tenni
júl. 29. 06:37
 9/9 anonim ***** válasza:
74%
Ez nem az orvos válaszol, ide ne tegyél intim képet, mert páran arra verik. Menj orvoshoz.
júl. 29. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!