Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lankadt állapotban visszatudom...

Lankadt állapotban visszatudom húzni a bőrt a makkomon, állóhelyzetben a feléig simán, útána viszont egy kissé kellemetlen (nem fáj) és ha teljesen visszahúztam, akkor hamar vissza is csúszik a helyére. Fitymaszűkületem lenne?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy akkor van fitymaszűkület ha nem tudja visszahúzni a bőrt a péniszem. Nekem vissza megy, de kissé kellemetlen és vissza is csúszik, ezért érdekelne hogy ez fitymaszűkület vagy sem.
júl. 18. 07:32
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Lehet csak rövid kicsit a fitymaféked.

Szerintem mutasd meg egy urulógusnak.

júl. 18. 07:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Enyhe fitymaszükület. Én tizenéves koromban nem tudtam hátrahúzni ha állt. Tudatosan húzogattam, krémmel kenegettem, és 18 éves koromra eljutottam arra a szintre, hogy magától teljesen hátracsúszik, és szexben sincs semmi gond. Felnőtt korban nem tudom ha ki lehet “nőni” még ezt, mint ahogy nekem sikerült.
júl. 18. 07:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha kellemetlen akkor szűkületed van, kár itt önigazolást keresned azért mert fosol megcsináltatni.
júl. 18. 08:42
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ mindenkinek!

3) Nem értelek. Hogy érted hogy önigazolást keresek? Mit fosok megcsináltatni?

júl. 18. 10:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Érdemes nyújtani, akár forró fürdő közben, akkor rugalmasabb.
aug. 7. 12:21
 6/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen gondom lenne. Csak nekem annyi hogy merev állapotban simán visszahúzom, de eléggé kellemetlen és fáj is. Szerintetek érdemes lenne elmenni orvoshoz, vagy még egyenlőre nyújtogassam melegvizbe?
okt. 6. 23:23
 7/7 A kérdező kommentje:
6. Nekem műkodött a meleg víz, de szerintem attól is függ, hogy hány éves vagy. Mert (szerintem) ha pl. 30 vagy, nrmhinném hogy csodákat fog tenni. Próbáld meg 1 hétig, ha nem javul akkor nézesd meg
nov. 4. 09:48

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!