Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A háziorvos ad nekem beutalót...

A háziorvos ad nekem beutalót az urológiára, vagy mehetek egyenesen oda?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 1 hónapban, sajnos merevedési zavaraim lettek. Szex közben, csak egy rövid ideig áll fent az erekció, és kis idő után elmúlik.

Nagyon kellemetlen az adott helyzet, nekem is és barátnőmnek is.

Mit csinálnak ilyenkor az orvosok? Kapok egy kékpirulát, vagy komolyabban megvizsgálnak?

Köszönöm.

júl. 17. 08:54
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Mehetsz egyenesen is az urológiára, de gyorsabb, ha előtte a háziorvosod beutal vér- és vizeletvizsgálatra és már ezeknek az eredményével mész az urológushoz. Az eredmények alapján lehet, hogy a háziorvos is tud segíteni.
júl. 17. 09:51
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Ez nem a házi orvos szekterülete.Időpont kérés az urológiára,beutaló nem kell.Majd az urológus elküld ahova kell vizsgálatokra .Ne fussál felesleges köröket .
júl. 17. 10:30
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
Pláne, hogy nem is adhat minden vérvizsgálatra beutalót a háziorvos. Ilyenkor hormonokat néznek meg laborban.
júl. 17. 11:05
 4/4 anonim ***** válasza:
55%
Az urológia teljesen függetlena házi orvostól és lehet menni egyenesen oda.
júl. 17. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!