Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Gynecomastia-val milyen...

Gynecomastia-val milyen orvoshoz forduljak? Mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés
Nem biztos hogy ilyen betegségem van de a mellem nagyon hasonlóan néz ki a többi gyno-s férfiéhez. A gyerekorvosom azt mondta hogy nincs ezzel semmi gond sporttal el fog tűnni. (18 éves voltam). Most 20 éves vagyok és még mindig érzem a csomót a mellemben. Nem tudom hogy plasztikai sebészhez menjek vagy talán mamográfiára, mert a házi orvosom oda küldött. Mit csináljak?
2024. júl. 8. 17:37
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
Azt csináld amit a háziorvosod mondott.
2024. júl. 8. 18:32
 2/3 A kérdező kommentje:
A házi orvos elküldött mammográfiára. Elmegyek oda mindenképp csak nem tudom hogy ott foglalkoznak-e ilyen betegséggel vagy meg tudják-e állapítani. (A házi orvos meg sem nézett, a gyerekorvos meg igen)
2024. júl. 9. 00:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Endokrinológushoz és urológushoz kellene elmenned. Az endokrinológia beutalóköteles, az urológia nem az. Ez utóbbi is tud beutalót írni az endokrinológiára, hogy továbbvizsgáljanak, ha nem talált urológiai elváltozást.
2024. júl. 9. 00:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!