Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Azt mondták iskolában hogy...

Azt mondták iskolában hogy lesz nemi szerv vizsgálat nem tudtam hogy ilyet fognak csinálni ilyen korban kell valamitől félni estleg vagy mire számíthatók mit fognak csinálni és többen vagy csak egy embert vizsgálnak egyszerre ?

Figyelt kérdés
előre is köszönöm a normális választ

2024. jún. 22. 15:03
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
66%

A sereg az teljesen más kérdés, mint egy tinédzser 18 év alatti személy meztelenségre való kényszerítése.

Igen, valóban vannak olyanok, akik nem mernek szólni a szüleiknek, vagy úgy gondolják, hogy ez nem probléma. Azonban ezzel nem lesz előrébb a gyerek, mert 1. Lelkileg meg fogja rázni, hogy le kell vetkőznie. 2. Cikinek fogja érezni és szégyellni fogja a szűkületet. 3. Traumaként fogja megélni, mind az ottani iskola orvos, majd az osztályfőnöke, és a szülei is tudni fognak róla, és kapnak majd egy papírt hogy ez a gond és kötelező urológushoz elráncigálni. Szóval belekényszerítés.

Értem én, hogy ez az ő érdekük, de azért ennek szerintem nem ez a módszere, hogy lelki alázásnak és megszégyenülésnek kerül kitételre a gyerek.

2024. jún. 24. 08:27
 22/35 anonim ***** válasza:
21%

Köszönjük az kapcsolódó szabályozás újabb, részletes listázását.

13-as nem vezetett félre. A 11-esben linkelt rendeletet foglalta össze csupán. Arról beszélt.

Majd most áttanulmányozzuk és értelmezzük 14-esben linkelteket is.

2024. jún. 24. 10:18
 23/35 anonim ***** válasza:
72%

Fiamnak tavaly ilyenkor a technikum előtt kellett a suliban orvosi vizsgálaton részt venni és volt nemi szerv vizsgálat.

Természetesen egyedül volt bent.

2024. jún. 24. 14:37
 24/35 anonim ***** válasza:
60%
Én az ilyen vizsgálatban nem vennék részt, megtagadnám fiúként is. Gyerekkoromban sem voltam hajlandó a sportmelltartót levenni és elviselni azt, hogy egy idegen fószer fogdosson, még úgy sem, hogy az volt a dolga lényegében.
2024. jún. 24. 15:04
 25/35 anonim ***** válasza:
44%
Meztelenségre "kényszerít"? Mert az sokkal jobb, ha nem tudja az apjával / nagybácsival / fiútesóval a fityma gondjait? Tényleg trauma, hogy megnézi szakember a farkát? Vagy várjon inkabb éveket pironkodva ahelyett, hogy csajozna és lefeküdne velük? A tinédzserkort meg kell így is élni, de ha ez áthidalhatatlan lelki-testi trauma az új férfi nemzedéknély akkor az ilyen balf*szok helyét majd átveszik a többi hímek.
2024. jún. 25. 00:28
 26/35 anonim ***** válasza:
27%
25 igen, nah, trauma tud lenni, főleg ha y fiú egyértelműen nagyon nem akarja.
2024. jún. 25. 08:28
 27/35 anonim ***** válasza:
44%
Lehet nem beszéli meg kezdetben senkivel, de előbb utóbb muszáj lesz. Viszont teljesen más amikor olyan lesz a helyzet, és amiatt kényszerül arra saját döntése alapján, hogy szóljon valakinek, mint amikor egy doktornő előtt kényszer hatására le kell vetkőzni.
2024. jún. 25. 10:15
 28/35 anonim ***** válasza:

No de mostantól lesz ennél rosszabb:

[link]

2024. jún. 25. 19:13
 29/35 anonim ***** válasza:
85%
Nálam is volt ilyen általánosban és gimiben is. Én nem bántam, hogy megnézte a doki, alsóra kellett vetkőzni, végül azt is letolni. Volt hogy egyedül, volt hogy többen voltunk bent. De nem problémázott senki. 😀
2024. jún. 25. 19:15
 30/35 anonim ***** válasza:
88%

Nekunk altalanostol mindem evben volt vizsgalat, de csak 4., 6., 8. es 10. osztalyban kellett letolni a boxert. 4. es 6. osztalyban a doki, utana meg mi magunknak huztuk hatra. Gimiben mar a vizsgalatokra egyedul mentunk be, de altalanosban 4en voltunk bennt.

Nem tudom mit kell hisztizni ezen, en tuleltem, bar lehet azert nem stresszeltem, mert abban a tudatban voltam, hogy nincs semmi gondom. Mert ha az illeto tidja, hogy van, akkor siman lehet,hogy azert izgul, mert, hogy gaz lesz, amikor kiderul.

17F

2024. jún. 25. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!