Mitől hullik így a hajam ?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok és kb már 3 éve fokozatosan kopik a hajam közepén és egyre jobban látszik már a ritkás haj .. ha beletúrok a hajamba mindig jönnek ki hajszálak van hogy 7-8 is .. és egyre előrrébb halad .. Genetika lehet vagy valami más ?
2024. jún. 20. 23:16
1/5 anonim 

válasza:

Nekem elölről hátrafelé kezdett el ritkulni kb 30 éves koromtól. Természetes ritkulásnak gondolnám.
2/5 anonim 

válasza:

A hajhullásnak számos oka lehet, akár egy gyulladásos góc is a szervezetben. A helyedben elmennék bőrgyógyászhoz és kivizsgáltatnám.
3/5 anonim 

válasza:

Genetika. Egy kollégám már 17 évesen ilyen volt, 20 éves korára full kopasz lett. Pech!
4/5 anonim 

válasza:

Ez férfias kopaszodás ráadásul az egész fejet érintő, van akinek csak hátrébb húzódik a hajvonala da a többi megmarad, te valószínűleg teljesen kopasz leszel szóval jobb ha ledúrod nullásra mivel úgyis ki fog hullani ha már 25 évesen így néz ki. Hajbeültetés se segít mert túl nagy kiterjedésű a kopaszodás és nem lehet jó sűrű eredményt elérni, nem volt szerencséd a genetikával. A gócos hajhullás az nem ilyen, egy időben nekem is nagyon hullott egy gyulladás miatt kb fél évig de nem vettem észre ritkulást és utána le is állt és már csak néhány szál hullt ki fésülködésnél ami természetes. Nézz körbe a családodban milyen hajuk van a férfi rokonoknak, ha sok a kopaszodó akkor csak ilyen géneket örökölhettél. Pont az a kopaszodás ha folyamatosan ritkul mivel a hajhagymák halnak el és már nem tudnak új hajszálakat termelni. Ha góc miatt hullna nem halnának el, csak alvó fázisba kerülnének és idővel regenerálódnának de a tied nem fog.
5/5 anonim 

válasza:

Az nem 7-8 hajszál lesz, ilyen mértékű kopaszodásnál már napi 150-250 hajszál szokott hullani, főleg hajmosás közben. Csak ugye nem veszed észre. Ez szerintem genetika lesz sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!