Tegnap a gyerekem meg kérdeztem hogy szeretne boxert hordani most fecskét hord és jobb az neki ha az marad vagy inkább boxert vegyek neki? hogy a növekedésben is melyik lenne jo számára ?
Figyelt kérdés
köszönöm előre is a hasznos válaszokat !!!jún. 20. 13:44
1/9 anonim válasza:
Egészségileg is legjobb a boxer gatya.Csak a megfelelő méretet kell jól megválasztani.
2/9 Ypszilon1980 válasza:
Mindegy melyik, csak szűk ne legyen. Hiába hord valaki boxert, ha az begyűrődik a nadrág alatt és amiatt lesz kellemetlen hordani.
3/9 anonim válasza:
Pont a szűk a jó. Ha laza, akkor gyűrődik minden mindenbe. Alváshoz jobb szerintem a bővebb boxer.
4/9 Ypszilon1980 válasza:
Jó igen, igaz, legyen kicsit szűkebb, legyen tartása, de a heréknek a nagyon szűk nem tesz jót.
5/9 anonim válasza:
Orvosilag a fecske jó, alátámasztja a golyókat. természetesen ne legyen szűk.
6/9 anonim válasza:
Passzos boxerre szavazok, de persze ezt neki kell eldönteni. Venni kell 1-2 db-ot, hogy kipróbálja és majd eldönti, hogy neki melyik a kényelmesebb viselet.
7/9 anonim válasza:
A kérdés az, hogy mit válaszolt a gyereked?
A hagyományos boxer a herék szempontjából a herék hőszabályozása miatt egészségesebb.
8/9 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a váloszakat azt mondta még hogy jo a fecske is még csak hogy iskolába már ne maradjon le a többiektől gondolva én meg kérdeztem az útán hog y irtam a kérdésemet nem szük meg ilyenek azt mondta kényelmes a fecske
jún. 20. 20:50
9/9 anonim válasza:
Ha kényelmes akkor nem jobb egyik mint a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!