Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A bőrös részre jött pattanás...

Martin1995 kérdése:

A bőrös részre jött pattanás másnak is már ?

Figyelt kérdés

Jött egy piros pukli a péniszem bőrös részére, ki szúrtam jött is belőle egy kis fehér valami,ennek 2 hete ,de azóta sem gyógyult meg ugyan úgy van egy kis piros dudor de akar hogy nyomom semmi se jön végén kívül más,viszont ha úgy görgetem az ujjammal olyan érzés mindha lenne valami kemény a közepében, tehet várják mert ez egy olyan terület ami lassan gyógyul és ne piszkaljam ? Tehát pattanas ne aggódjak ,Vagy lassan kérjek időpontot orvoshoz ?

Van párom volt szex nála nem jelentkezik semmi hasonló ebből gondolom hogy semmi komoly különben nála is jelentkezett volna már azóta

jún. 11. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Hagyd békén! Meggyógyul, semmi bajotok nem lesz.
jún. 11. 18:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Tiszta paranoiás lettem már sajnos azóta többször is megszúrtam lehet azért se gyógyul 😅
jún. 11. 18:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne piszkáld és majd meggyógyul
jún. 11. 19:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha mindig piszkélo
jún. 11. 21:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Folyt. hogyan gyógyulna .Fertőtleniteni kell,fel fog szívódni
jún. 11. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!