Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszukulet mutet ingyenes?

Fitymaszukulet mutet ingyenes?

Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 22:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Egyket ismerosom tud a szukuletrol, a masikrol nem. Semmiben nem valtoztam meg, nem erzem kevesebbnek magam, ez van. :)
2010. nov. 11. 18:54
 12/14 A kérdező kommentje:
Azzal probalkoztam hogy csinalom magamnak egy darabig, aztan pihenek.. aztan megint csinalom, megint pihenek. Es igy egesz hatasos a dolog!
2010. nov. 11. 18:55
 13/14 anonim ***** válasza:
37%

Hali ismét!

Annak örülök, hogy az önbizalmad a helyén van, s nem estél össze, mint a felfújt, csak mert te is fimózisos vagy + még a korai magömlésed is problémát okoz... o.0

Vannak uis, akik ezt tragédiaként élik meg, és hagyják, hogy ez az egész tönkretegye az életüket. Pedig csak annyit kellene tenniük, hogy nyelni egy nagyot, venni egy naaaagy levegőt, és bemenni az urológushoz, ill. szólni apunak/anyunak és kérni, hogy vigyenek/kísérjenek el az urológushoz.

Neked is ennyit meg kéne tenned...: A szüleid elől NEM KÉNE ELTITKOLNOD ezt az egészet! (...vagy legalább a fitymaszűkületes részt.) Remél7őleg jó a kapcsolatotok egymással... ha igen, már csak ezért sem kéne megvonni tőlük a bizalmadat. Nyilván nálatok sem szokás iesmikről beszélni, ezt viszont talán már gáznak érez7ed, ha mégis meg kéne mukkanni ez ügyben őelőttük...glom ezért szeretnéd őket kihagyni. Azonban... ők a szüleid! Miért pont őket hagynád ki?:-o

A pihentetéses módszer ha műxik, akkor jó. Kiegészítésképpen kukkold át figyelmesen az alábbi összegzésemet egy másik topikban. Igaz a kérdezője már 40 év körüli, de ez nem jelenti azt, hogy az itt leírtak nem lennének érvényesek bármely más korosztályra, akár a te korodra...! Éppen ellenkezőleg! KORHATÁR NÉLKÜL ÉRDEMES MEGFOGADNI A BENNE LEÍROTTAKAT!!!

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

Visszatérve a szűkületedre, ha teljesebb körképet akarsz róla adni, ill. nem akarod magadat TKM-eltetni, akkor íme egy másik topik is, amely talán hasznos le7 neked, és bárki másnak is, aki hozzád hasonlóan fimózisban (FSzLet-ben) szenved. Sasold át ezt is figyelmesen, s a benne szereplő kérdésekre pedig válaszolj!

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__9..

Üdv: EE

2010. nov. 12. 07:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát nekem tavaly csináltak teljes körülmetélést és azóta egyre rosszabb, idén döntöttem el, hogy mindenképpen megpróbálom visszaalakítani, mert ez így gáz
2010. nov. 12. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!