Fitymarepedés műtét után szemölcsök?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok és egy napon fitymarepedésem volt. Vérzett nagyon nem múlt el, gyorsan elindultunk a rendelőbe. Megműtötték (összevarták), és egy jó ideig nem nagyon húztam le mert nem mertem. Mikor fokozatosan begyógyult lejjebb tudtam húzni. Észrevettem a fitymám belül 2-3 gomós valamit. Nagyon megijedtem. És azon agyalok hogy remélem nem HPV-m van. Van párom de nagyon jó ideje nem szeretkezünk egymással. Párom szerint vérhólyag lehet. Jövő pénteken megyek kontroll-ra és egy kicsit parázok! Szerintetek is az lehet vagy teljes más? Tapasztaltatok ti is magatokon ilyesmit? Azoknak a válaszát is szívesen várom akik átestek ilyen műtéten.jún. 5. 09:47
1/3 anonim válasza:
Én inkább azon aggódnék, hogy nem fog-e újra berepedni. Én biztos inkább körülmetéltettem volna magam, mint kitenni magam még egyszer ennek.
2/3 anonim válasza:
Varrat alatt kialakuló gumó előrfodulhat, ez általában hegszövet, és nem szemölcs. Kontorllra érdemes lenne visszamenni, de egyébként én is a körülmetélést javasolnám, hiszen ha bereped, akkor egyértelműen szűkület van.
3/3 gabcsi válasza:
Inkább a metélést válaszd, szerintem keloid van rajta, ami gyakori ilyenkor, vagyis a friss és a régi bőr egymáson forrt össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!