Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 150cm körül vagyok fiúkként...

150cm körül vagyok fiúkként 19 éves létemre , mit tegyek ?

Figyelt kérdés

Van egy hormon betegségem , nagyon sokan baszogatnak és folyamatosan ezt láttom mindenhol hogy ez mennyire számít minden lánynak .

Nem tudom mit tegyek , már az öngyilkosságon jár az agyam

jún. 3. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Keress alacsony lányokat.
jún. 3. 18:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Volt osztálytársam, aki szintén alacsony volt. Mi nem baszogattuk, de tudtuk hogy nagyon zavarta a magassága.

Amit tenni tudsz, hogy felvértezed saját magad és nem foglalkozol ezzel. Te tudod hogy hormonális gond okozza és ennyi. Azzal próbálj meg nem foglalkozni, hogy agyatlan idióták cseszegetnek.

Ha pedig öngyilkosság foglalkoztat, akkor szakembert keress fel. Nem megoldás, hogy pár idióta miatt saját magad lelki világát pusztítod azzal, hogy engeded nekik, hogy lelkileg ezen tipródj és egyre lejjebb csússz. Szóval saját magad megerősítése lelkileg és szakember felkeresése. Ezt tudnám tanácsolni.

jún. 3. 19:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Rajtad kívül még nagyon sok alacsony fiú van,meg lányok is .
jún. 3. 19:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Rengeteg alacsony van még rajtad kívül. Legjobb barátnőm 170 centi, a férje húsz centicel alacsonyabb nála. És több párt tudok még mondani az ismerettségi körömből! Ha találsz egy érett nőt, akit érdekel a személyiséged nem fog emiatt dobni, biztos vagyok benne.

Ha pedig ez jutott hozd ki a testedből a legjobbat, sportolj, válassz egy előnyös hajstílust, ne emészd magad ezen ennyit!

jún. 4. 19:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik haverom is 150-155 cm között van. Sajnos ő is sokat örlődik, hogy alacsony.

Annyiszor mondtam már neki, hogy ez legyen a legkevesebb, mert no homo de helyes pasi arányos, izmos testtel.

Mégsem mer csajozni, mégis ha szokott a lécet olyan magasra teszi, hogy nem csak ő, de még egy férfi modell is koppanna. Fura ízlése van, neki a fullos, tipik szőke nagy mell gyönyörű arcú csajok jönnek be. Aki már átlagos az nála szóba se jön... Pedig lettek volna normálisak is, csak hát átlagos lányok voltak... És a legszomorubb hogy kesereg hogy nem kell senkinek. Pedig amúgy akadna párja csak neki vannak irreális elvarasai.

Ezzel nem azt akarom mondani hogy a te esetedben is ez lenne, csak merj ismerkedni, mert ahogy én látom, néha nem számít a méret, mert tuti lesz akinek bejossz így is!

Fel a fejjel tesó, és ha bármiről is, de szeretnél dumálni privátba elérsz! 😊

Üdv: 26f

jún. 4. 21:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezeket a kommenteket!
jún. 5. 18:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik haverom is kb ekkora 147-150 centi. Nagyon, de nagyon sokáig nem volt barátnője a magassága miatt. Aztán a haverság megszakadt, én elköltöztem másik városba, most voltam otthon, és láttam, hogy egy alacsony 150 centis csajjal volt, amúgy ritka szexi kiscsaj, nagy popsi, nagy mell, szép arca van, nekem amúgy ideálom az ilyen, főleg az alacsony lányok, na mindegy, ha neki sikerült, neked is sikerülni fog. Mondjuk ő eléggé sokat tett magáért, eléggé kipattintotta magát, vett egy eléggé jó autót is...szóval kezdj el edzeni és pénzt gyűjteni és lelkileg is edz magad acélosra, hogy legyen önbizalmad, amúgy neki sem volt, de most teljesen más volt, olyan férfiasabb kisugárzása volt már.
jún. 9. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!