Erős herefájdalom ellen gyors megoldás?
Délután kicsit erősebben tökön rúgtak, egyből jött az a kegyetlen erős fájdalom amitől térdre estem és kb 10-15 percig nem tudtam fel állni csak térdelve fogtam a heréimet. Azóta minden okés csak nagyon érzékenyek.
Tudom hogy utólag már mindegy, de a legelején mit lehet tenni az ellen a nagyon erős fájdalom ellen amitől fel sem bír állni az ember? Gondolom fájdalomcsillapító nem hat olyan gyorsan mialatt magától elmúlna. Vagy ilyenkor semmit, próbálja kibírni az ember azt a pár percet térdelve, kifeküdve, stb?
Talán a hideg borogatás valamennyit segít, gyors megoldás erre nincs.
Ha még mindig érzékeny, nézesd meg urológussal!
Mindenképpen nézesd meg egy jó urológussal!
25 évesen halt meg egy ugróatléta barátom mindössze fél év alatt, miután focizás közben tökön rúgták, és rosszindulatú hererákja alakult ki. Hiába vették ki mindkét heréjét, már késő volt, tele volt addig láthatatlan áttétekkel.
Jobb félni, mint megijedni.
4
Nos, akkor vajmi kevés közöd van az orvostudományokhoz, ha ezt a határozott -de teljesen téves- kijelentést tetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!