Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Rövid fitymafék lenne vagy...

Rövid fitymafék lenne vagy túlparázom?

Figyelt kérdés

Hello, előre is bocs ha valaki már feltette ezt a kérdést előttem. Szóval az a helyzet, hogy a farkamon lankadt állapotban teljesen hátra tudom húzni a fitymám annyira, hogy az teljesen "eltűnik". Ezzel nincs is probléma, viszont ha teljesen merev a farkam, akkor "csak" a makk pereméig tudom hátra húzni a bőrt, talán egy kicsit még alá is 1 centivel, viszont annyira nem, amennyire akkor tudom amikor nem áll a farkam.

Azért vagyok igazából bizonytalan mert valahol azt olvastam, hogy ez így teljese oké, máshol meg azt hogy ez már rövid fitymaféket jelent. Esetleg valaki el tudná mondani hogy ez most normális vagy sem?

2024. jún. 2. 16:34
 1/6 A kérdező kommentje:
Jah és 17 éves vagyok.
2024. jún. 2. 16:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha 1 centire lemegy gond nélkül akkor normális. Ha fájdalom/probléma jelentkezik farokverés vagy szex közben, akkor érdemes orvoshoz fordulni, addig én nem mennék, mert lemegy a makk pereme alá.
2024. jún. 2. 16:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem simul ki teljesen mereven a fitymán, csak lankadtan.
2024. jún. 2. 17:34
 4/6 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem teljesen oké és normális. Meddig kellene még húzni, ha mereven is lemegy egy centivel a makkod pereme alá?!
2024. jún. 2. 17:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem át lett vágva a fitymafékem. Most úgy néz ki mintha nem is lett volna, teljesen elsimul a bőr a makkom alatt. Ha zavar érdemes az urológián megcsináltatni pár nap alatt meggyógyul.
2024. jún. 13. 00:26
 6/6 anonim válasza:
Tornáztasd mozgasd huzogasd és akkor majd egyre lentebb és lentebb fog menni
2024. júl. 14. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!