Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Pécsett andrológus?

Pécsett andrológus?

Figyelt kérdés
Alacsony tesztoszteron szint, és ahhoz párosuló összes tüneti problémára szeretnék szakembert találni. Ha szükséges, messzebb is elmegyek, csak tényleg jó legyen.
2024. jún. 2. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Igazoltan alacsony a tesztoszteron szint?

A háziorvos nem tud ajánlani senkit?

2024. jún. 2. 15:12
 2/6 A kérdező kommentje:

Igazoltan az. 2 éve 12 alatt volt. 40 éves vagyok.

Azóta rosszabb, mert érzem.

Háziorvos nem javasolt senkit, pedig kérdeztem. Urulogust mondott (2 dokit is), de mindkettőt végigjártam már, segíteni nem tudtak.

2024. jún. 2. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:
4%
Pszichológus kell neked .
2024. jún. 2. 15:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Na, hát hogy hogy? Ez honnan jött?
2024. jún. 2. 15:26
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Hát nem igazán fogsz erre szakszerű segítséget kapni, ha minimális értéken vagy kicsit az alatt van a szint. Lehet tesztoszteron pótlást adni, de ahhoz sok vizsgálat kell és nagy kockázatai is vannak. Andrológust keress fel ezzel, inkább én azt javaslom, hogy magánban, tudom nem olcsó, de megér egy beszélgetést erről.
2024. jún. 2. 17:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Mindenképp maganorvost keresek. Azért vártam volna ajánlatokat, hogy van e megbízható jó orvos.
2024. jún. 2. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!